Choose your Drivhus

Gå till Drivhuset Norden
Norden
ENG

HUBERT.AI – En innovativ enkätlösning

Drivhuset var en mycket viktig tillgång för oss i början av vår resa!

Hej Erik & Viktor! Berätta mer om ert företag.
Vi har tagit fram en teknisk lösning som gör det möjligt att automatiskt genomföra personliga chatintervjuer i stor skala i avsikt att ersätta olika typer av enkäter. Vår AI-drivna chatbot Hubert kan ställa uppföljningsfrågor, be om preciseringar och gräva mer på djupet än vad som är möjligt med en vanlig enkät, men också nå ut till samma breda massa. För att presentera resultaten från intervjuerna har vi utvecklat en textanalysmotor som presenterar de viktigaste insikterna på ett lättöverskådligt sätt.

Vad har varit utmanande?
Det mest utmanande med vår affärsidé är att teknikområdet där vi rör oss ännu är ganska omoget. Utvecklingen går väldigt snabbt och det gäller att hänga med i de senaste trenderna. Ibland kan det vara frustrerande att veta exakt hur vi vill att produkten ska fungera men inte ha tillgång till teknik som gör det möjligt. Samtidigt är det väldigt roligt att ligga i framkant och fundera på hur vi skulle kunna använda nya framsteg inom forskningen.

Vad har Drivhuset betytt för er?
Drivhuset var en mycket viktig tillgång för oss i början av vår resa. De hjälpte oss igång, bidrog med en billig kontorsplats, hjälpte oss med att söka bidrag och kopplade ihop oss med sitt nätverk och andra entreprenörer. Framför allt har det varit guld värt att kunna bolla idéer med Drivhusets personal med egen entreprenörserfarenhet.

Vad är på gång?
Vi kämpar hela tiden med att utveckla produkten enligt våra egna och våra kunders hårda kravställningar. Vi börjar se mer och mer hur vi närmar oss en product-market fit och kommer därför även snart att växla upp marknadsförings- och försäljningsarbetet. Utöver det har vi ett par pilotprojekt som vi ska ro i land.

Tack Erik & Viktor för att ni delar med er av Huberts resa!
Nyfiken på Hubert? Kolla in deras hemsida – https://hubert.ai

Related stories

See all stories

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!