VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
UPPSALA
SV

Våra tjänster

Drivhuset Uppsala hjälper dig att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga dina idéer.

Drivhuset är ett första steg för dig som vill gå från idé till att faktiskt starta ett företag. Vi hjälper alla som har en entreprenöriellt driv och våra tjänster är konfidentiella och kostnadsfria. Drivhuset har över 20 års erfarenhet av att stötta entreprenörer med kunskap, inspiration, pepp och energi.

Du behöver inga förkunskaper eller färdiga affärsplaner inför ett möte med oss. Det viktiga är att du är engagerad och beredd att satsa på din idé. Oavsett om du letar efter en spännande idé eller redan har ett företag som du vill ha hjälp med att utveckla på ett eller annat sätt så finns vi här för dig.

  • Vägledningar – Du träffar en av våra affärsutvecklare i ett avslappnat möte där du berättar om din idé och dina utmaningar. Drivhuset guidar dig till hur du kan ta nästa steg och ger dig handfasta tips på saker som du kan tänka på för att öka chanserna till att lyckas med din idé.
  • Utbildningar – Kan vara både digitalt eller fysiskt och kan vara allt från föreläsningar och workshops.
  • Nätverk   –  Vi har ett proffsigt och kunnigt nätverk av experter inom allt du kan tänkas behöva ha hjälp med under din uppstart. Genom vårat nätverk kan du få stöd och råd inom ekonomi, redovisning, marknadsföring, affärsjuridik, varumärke och så vidare.

Vi utgår alltid från våra kvalitetssäkrade utvecklings- och ledarskapsmetoder LOOPA och TOOKIG.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!