VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
UPPSALA
SV

En vägledning med Drivhuset är ett avslappnat möte med en av våra nyfikna affärsutvecklare. Vi utgår från ditt projekt och vad du behöver hjälp med just nu. Drivhuset bedömer aldrig idéer och du behöver aldrig känna att du ska ha kommit längre innan du kontaktar oss. Ju tidigare desto bättre!

Drivhusets affärsutvecklare kan hjälpa dig med praktisk kunskap om hur man startar företag, vad som är viktigt att tänka på i uppstartsfasen och välbeprövade metoder för att utveckla din idé. Vi är ett viktigt bollplank för många entreprenörer när de ska ta det stora steget att förverkliga sina drömmar.

Möt Erik Garmo från Garmo Media som berättar om sin resa och hur vägledningar med Drivhuset Uppsala har hjälpt honom.

Vägledningar med Drivhuset är lite som terapi för ditt företag” – Erik Garmo


Hos oss får du hjälp att se möjligheter och lösningar för din idé. Vi utgår från din kompetens och erfarenhet och kartlägger vad du behöver ha hjälp med för att kunna komma vidare med ditt projekt. Genom att forma idén utifrån den feedback du får från oss på Drivhuset och den målgrupp du jobbar mot kommer du att utveckla en livskraftig idé som är redo för marknaden. All vägledning är kostnadsfri och sker under sekretess. Ta första steget mot att förverkliga din idé.

Boka enkelt Du kan bokar din vägledning enkelt via vår online portal som du hittar på knapparna ovan. Alternativt kan du såklart boka via mejl: uppsala@drivhuset.se.

Varje år genomför Drivhuset Uppsala över 400 vägledningar, vilket leder till
ungefär 100 nya företag. 85 procent av dem som startar med hjälp av Drivhuset har kvar sitt företag efter 3 år. Det kallar vi livskraftigt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!