VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
UPPSALA
SV

Jobba på Drivhuset Uppsala

Business coach and head of student relations

Din Roll
Hos oss har du en viktig roll i Uppsalas spännande startup-värld och är en del av en inspirerande miljö. Arbetet innebär mycket frihet och därmed ett stort ansvarstagande. Vi är ett gäng som har kul på jobbet , har höga ambitioner, ett riktigt bra samarbete och ständigt utvecklar vår verksamhet. Här kommer du utveckla och utvecklas!

I din roll ingår att driva och utveckla relationer med Uppsalas universitet, kårer, föreningar och organisationer. Du hittar idéer tillsammans med dina kollegor och driver projekt för att nå ut och skapa relationer. Du kommer att ansvara för event, nätverk och mässor. 

Med stöd av vår marknadsstrategi och kollegor kommer du utveckla våra sociala medier på våra olika kanaler, copy,content, stories och inlägg, publicera bilder och filmer som ger värde och skapar dialog. Du har också ansvaret för vårt uppskattade nyhetsbrev som kommer ut en gång per månad.  

Du har, som vi alla på Drivhuset, vägledningar där du guidar entreprenörer i att ta nästa steg och ger tips för att entreprenören ska lyckas med sin idé, sitt företagande. Vi utgår alltid från våra kvalitetssäkrade utvecklings- och ledarskapsmetoder Du kommer också att hålla workshops och föreläsningar.

Din profil
·      Du har en passion för entreprenörskap och har erfarenhet av eget företagande/UF-företagande
·      Du har en akademisk utbildning och vi ser gärna att du engagerat dig i kår- och nation
·      Du kommer möta människor i enskilda samtal likväl som i nätverk och från scenen       så det är viktigt att du har en mycket god social kompetens och är trygg och trivs och       kan kommunicera i alla olika sammanhang.
·      Du behöver ha god planerings- och struktureringsförmåga och vara ordningsam
·      Du är en god skribent med intresse och erfarenhet av att skapa engagemang genom       sociala medier
·      Du är en teamspelare samtidigt som du tar fullt ansvar för och är självgående vad gäller dina uppgifter och du bidrar till utveckling och förbättring
·      Energisk, ambitiös och en inspiratör
·      Självklart har du god förmåga att formulera dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Omfattning: 100%, projektanställning ett år.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ansökan: Vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast 26 april.

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!