VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
UPPSALA
SV

Partners

Drivhuset hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer.

FINANSIÄRER

REGION UPPSALA

Region Uppsala är tidigare landstinget med ett statligt grunduppdrag att svara för regionala utvecklingsfrågor i länet

Läs mer

TILLVÄXTVERKET

Tillväxtverket underlättar förnyelse i företag och regioner, och gör det enklare för företag.

Läs mer

UPPSALA UNIVERSITET

Kvalitet, kunskap och kreativitet sedan 1477. Forskning och utbildning till global nytta för samhälle, näringsliv och kultur.

UPPSALA KOMMUN

I Uppsala kommun förenas akademiska traditioner med en stark entreprenörsanda. Här kan du starta och växa ditt företag.

SLU HOLDING

SLU Holding är bra på att identifiera gröna innovationers möjligheter, samt att driva processen tillsammans till en internationell marknad.

SAMARBETSPARTNERS

AHLFORD

Ahlford är ett modernt konsultföretag som bedriver advokatverksamhet. Ahlford är inte bara rådgivare, utan även affärsdrivande.

ALMI UPPSALA

Almi företagspartner, när du vill gå vidare med din affärsidé. Erbjuder rådgivning, kurser, finansiering och mentorsprogram.

BASE10

BASE10 is a co-working centre for technology startups, right bang in the middle of Uppsala, Sweden.

BDO

Engagemang lönar sig! Vi har branschens nöjdaste kunder. En rådgivnings- och revisionsbyrå med det där som kan vara lite svårt att ta på.

ENTREPRENEURS ACADEMY

Vi brinner för att engagera fler studenter inom entreprenörskap!

GISTVALL HOLM

Designstudion skapar grafisk form och illustration som en del av din marknadsföring. De tar fram din nästa logotyp, grafiska profil eller kampanj.

GRANT THORNTON

Grant Thornton är Sveriges ledande revisions- och konsultföretag för entreprenörer och entreprenörsföretag.

HANDELSBANKEN (Uppsala Boländerna)

Vi är en lokal bank som tar lokala beslut. Hos oss är du aldrig ett personnummer eller ett lån, vi känner våra kunder för väl för det. Vi ser det som självklart att sätta oss in i våra kunders förutsättningar, utmaningar och möjligheter

INTERACTIVE SOLUTIONS

Interactive Solutions är ett digitalt produktionsbolag som leverera högkvalitativa digitala lösningar till sina kunder.

LÄNSFÖRSÄKRINGAR UPPSALA

De som finns nära dig har lättare att engagera sig. Kanske är det därför som Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda kunder

RADISSON BLU UPPSALA

Radisson Blu Hotel Uppsala, ett förstaklassigt hotell! Här välkomnas du av proffsig personal och ljus skandinavisk design i den härligaste form

RELATION

Relation är Uppsalas största affärsnätverk med cirka 550 anslutna personer fördelat på närmare 350 företag och organisationer. Mötesplatserna som Relation arrangerar är till för dig som vill synliggöra ditt företag, ta del av inspirerande toppföreläsare och fylla på din kunskapsbank.

SALGADO

Salgado är en fullservicebyrå inom digital kommunikation. Sociala medier är vår grej. Många har förstått vikten av sociala medier, men lika många är osäkra på hur de ska gå till väga. Det är här vi kommer in i bilden

SH BYGG

Vi tar ansvar. Vi bygger framtid. Uppsalaföretaget som är tillräckligt stora för stabilitet och tillräckligt små för en personlig relation.

Om Drivhuset Uppsala

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera med din e-postadress accepterar du vilkoren i vår integritetspolicy och accepterar att Drivhuset kommer att skicka dig relevanta nyhetsbrev.