VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
UPPSALA
SV

Våra tjänster

Vi hjälper er på företagsresan

Hos oss får du kunskap och inspiration som ger dig energi att starta, utveckla och driva affärsidéer framåt. Tillsammans arbetar vi för en hållbar samhällsutveckling där idéer växer, företag startas och organisationer utvecklas – alltid med entreprenörskap som ledord. Genom vägledningar, utbildningar och tillgång till ett gediget nätverk tror och hoppas vi att vi kan vara till stor nytta för dig som nybliven eller aspirerande entreprenör.

Vi utgår alltid från våra kvalitetssäkrade utvecklings- och ledarskapsmetoder LOOPA och TOOKIG.

Vi hjälper dig i huvudsak på tre sätt. Genom vägledningar, utbildningar och med tillgång till ett stort och gediget nätverk i Uppsala. Här till höger kan du läsa mer om hur alla våra tjänster ser ut men vi möter dig alltid efter dina villkor och vart i processen du befinner dig. Du kan förvänta dig ett glatt, energifyllt och nyfiket bemötande av oss på Drivhuset i alla sammanhang. Vi tror att entreprenörskap är viktigt och därför finns vi här för att vara ett stöd för dig.

Du behöver inga förkunskaper eller färdiga affärsplaner inför mötet. Det viktiga är att du är engagerad och beredd att satsa på din idé. Om du redan har ett företag som du vill ha hjälp med att utveckla på ett eller annat sätt hjälper vi gärna till med det också. Vi har också en rad kurser och utbildningar du kan anmäla dig till om du behöver fylla på dina kunskaper och träffa andra som befinner sig i samma situation som du. Klicka dig vidare till utbildningssidan så hittar du alla våra utbildningsaktiviteter där.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!