VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
UPPSALA
SV

Har du precis kommit på en idé du vill utveckla, eller har du grubblat på den i flera år? Du kanske redan har startat ett företag, men vill ha hjälp att utveckla det? Grattis, du har kommit rätt! Och har redan tagit dina första steg på utvecklingsresan. Nästa blir att boka in en vägledning med en av våra affärsutvecklare.

Erik Garmo från Garmo Media berättar om sin resa och koppling till Drivhuset Uppsala

Hos oss får du hjälp att se möjligheter och lösningar för din idé. Vi utgår från din kompetens och erfarenhet och kartlägger vad du behöver ha hjälp med för att kunna komma vidare med din idé. Vi anpassar vägledningen utefter dina behov och din specifika situation. Genom att forma idén utifrån den feedback du får från oss på Drivhuset och den målgrupp du jobbar mot kommer du att utveckla en livskraftig idé som är redo för marknaden. All vägledning är kostnadsfri och sker under sekretess. Ta första steget mot att förverkliga din idé.

Boka enkelt Du kan bokar din vägledning enkelt via vår online portal som du hittar på knapparna ovan. Alternativt kan du såklart boka via mejl: uppsala@drivhuset.se.

Framgångsrikt entreprenörskap
Varje år genomför Drivhuset över 4 000 vägledningar, vilket leder till
över 1 000 nya företag. 85 procent av dem som startar med hjälp av Drivhuset har kvar sitt företag efter 3 år. Det kallar vi livskraftigt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!